2030-ieji

2030-ieji

12,03€
14,50€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Eugrimas
Informacija
  • Metai 2021
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 352
  • ISBN 9786094374234

Knygos „2030-ieji“ aprašymas

Pasaulis drastiškai keičiasi mūsų akyse – ar būsite pasiruošę tam, kas jau ateina? 

Visai neseniai pasaulis buvo tvarkingai padalintas į klestinčios ekonomikos ir silpnai išsivysčiusios ekonomikos šalis. Kūdikių buvo daug, darbuotojų buvo daugiau nei pensininkų, o žmonės, priklausantys vidurinei klasei, dažniausiai išgalėjo turėti nuosavą būstą ir automobilį. Tarptautinei prekybai svarbios buvo tik Europa, JAV ir Kinija, spausdinti pinigai buvo teisėta mokėjimo priemonė, na, o išėjus į pensiją mūsų laukė daugiau ar mažiau saugi finansinė ateitis. Mes užaugome mokydamiesi „žaisti žaidimą“ ir tikėjomės, kad taisyklės išliks tokios pačios. Tačiau šios knygos autorius, vienas žymiausių pasaulinių tendencijų ekspertų, prof. Mauro F. Guillenas jums turi žinią: tas pasaulis, kurį pažinojote,  o kartu ir to pasaulio taisyklės baigėsi. Iki 2030 metų įsigalios nauja realybė, kuri pakeis viską, ką žinote apie kultūrą, ekonomiką ir pasaulį.

Visai netrukus senelių bus daugiau nei anūkų, o pagyvenę žmonės rinkoje taps gausiausiu ir svarbiausiu vartotojų segmentu. Vos po dešimtmečio moterims priklausys daugiau pasaulio turto nei vyrams, technologijos pakeis senus įpročius ir gyvenseną, įsivyraus dalijimosi ekonomika, spausdintus pinigus išstums kriptovaliutos, suklestės vidurinė klasė Afrikoje, o pasaulinėje ekonomikoje perkamąją galią pirmą kartą šių laikų istorijoje perims nebe Vakarų pasaulio vartotojai. Tai tik keletas reiškinių, kuriuos šiuo metu vadiname tendencijomis, tačiau vos po dešimtmečio šios tendencijos susilies į vieną tašką – lūžio tašką, kurį pasiekus, kelio atgal nebebus.

Ši knyga leis ne tik priimti tai, ką atneš 2030-ieji, bet ir padės pasinaudoti būsimomis galimybėmis – įgalins jus pasirinkti geriausius sprendimus kuriant savo, savo vaikų ar verslo ateitį.


Tarptautinis bestseleris

Wall Street Journal bestseleris

A Porchlight Book bestseleris

Financial Times išrinkta geriausia 2020 m.  knyga

Yahoo Finance  išrinkta 2020 m. verslo knygų favorite

Pateko į JP Morgan Next 2021 m. knygų sąrašą

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti