Namas prie ežero

Namas prie ežero

Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Leidykla: Sofoklis
Autorius Nuala Ellwood
Informacija
  • Metai 2020
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 320
  • ISBN 9786094443381

Knygos „Namas prie ežero“ aprašymas

Liza dar niekada nebuvo taip išsigandusi. Su mažamečiu sūnumi ant rankų ji leidžiasi į nežinomybę. Vienintelis išsigelbėjimas – draugei priklausantis Rovano salos namas netoli Haroubio kaimelio. Atrodo, tai tinkamiausia vieta pasislėpti. Namas atokus, o apylinkėse jos niekas nepažįsta.

Priimti sprendimą bėgti buvo sunku, tačiau dar sunkiau girdėti sūnelio reikalavimus grįžti namo, kaip ir kęsti jo nepaklusnumą. Negana to, ir namas prie ežero pasirodo toli gražu ne pati geriausia vieta apsistoti, ypač su vaiku: senas, be elektros ir vandentiekio pastatas, kuriame tvyrantis dvokas riečia nosį, o sodas, užgriozdintas vieliniais narvais, atrodo atšiaurus ir baugus. Liza suabejoja, ar draugė nebus iš jos pasišaipiusi. Vis dėlto tik čia jų niekas neras.

Nevilties kankinama Liza laikosi iš paskutiniųjų. Tačiau netikėtas nepažįstamosios apsilankymas priverčia suabejoti savo ir sūnaus saugumu. Kokią paslaptį visus šiuos metus slėpė Rovano salos namas? Ir ką Liza pasiruošusi padaryti, kad apsaugotų save ir sūnų nuo praeities šešėlių?

Nuala Ellwood – skaitytojų pamėgta autorė, užaugusi žurnalistų šeimoje, dėstanti kūrybinį rašymą Šv. Jono universitete Jorke, Anglijoje. Tarptautinį pripažinimą jai pelnė psichologiniai trileriai „Mano sesers kaulai" („Sofoklis", 2017) ir „Diena, kai įvyko nelaimė" („Sofoklis", 2019).

„Namas prie ežero" varžosi su „Mergina traukiny" (ir nugali pastarąjį stiliumi). – „Observer"

***

Neįmanoma nuspėti šio įtraukiančio trilerio atomazgos. – „Daily Express"

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti