Kakės Makės abėcėlė

Kakės Makės abėcėlė

Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Leidykla: Alma littera
Informacija
  • Metai 2021
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 16
  • ISBN 9786090142066

Knygos „Kakės Makės abėcėlė“ aprašymas

Garsų pasaulis mažajam žmogui pradeda rūpėti vos gimus, o šiek tiek ūgtelėjus ir aplankius raidžių pažinimo etapui, jau norisi leistis ir į naujų žodžių paieškas. Tam reikalingas geras vedlys ir dažniausiai juo būna mama ir tėtis arba geru draugu iš knygelių tapęs personažas. Toks kaip Kakė Makė. Vaidindama svarbų vaidmenį mažųjų gyvenimuose, Kakė Makė įrodo, kad su ja smagu ne tik žaisti, pažinti pasaulį, savo jausmus ar kūną, bet ir kartu mokytis!


Atnaujinto leidimo vaikui patogesnio formato edukacinė knygelė KAKĖS MAKĖS ABĖCĖLĖ – tai lyg raktas į dar neatrastą pasaulį, kuriame Kakė Makė savo draugus išradingai per žaidimą supažindina su 29 įgarsintomis abėcėlės raidėmis ir žodžiais:

  • Prie kiekvienos Kakės Makės garsiai ištariamos raidės rasite ir dailius, akį traukiančius iliustruotus paveikslėlius, kuriuos mažieji netruks atpažinti ir tarti. Bet čia žaidimas nesibaigia: išgirdus konkrečią raidę, galima galvoti vis naujų žodžių, taip tobulinant vaiko kalbinius įgūdžius, skatinant kalbos raidą ir plečiant žodžių lobyną.
  • Lengvai spaudžiamos raidės puikiai tiks mažųjų pirščiukams, tad vaikams knygelę vartyti ir klausyti bus paprasta ir be suaugusiųjų pagalbos. Maža to, tai geras būdas lavinti smulkiąją motoriką.
  • Rekomenduojama 4–6 metų vaikams.

 KAKĖS MAKĖS ABĖCĖLĖ – didžiulio vaikų (ir jų tėvelių) susidomėjimo bei pripažinimo sulaukusi edukacinė priemonė, noriai šuoliuojanti į pirkėjų krepšius, tad pelnytai pripažinta perkamiausia knyga. Kaip sako tėveliai, „Rimti reikalai vyksta ir žaidžiant!“ 

Knygos autorė ir iliustratorė Lina Žutautė – vaikiškų knygų dailininkė ir rašytoja, gimusi ir iki šiol gyvenanti Šiauliuose. Pirmoji autorės knyga „Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“ pasirodė 2010 m. ir Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) buvo pripažinta geriausia knyga mažiesiems skaitytojams. 2013 m. Linai Žutautei įteikta vaikų literatūros premija už kūrybą vaikams, už vaizdo ir žodžio dermę. Autorės kūryba išversta į latvių, estų, rusų, danų, italų, korėjiečių ir daug kitų kalbų.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti