Receptų, kulinarinės knygos
Lietuvių tauta mėgsta valgyti skaniai ir daug. Tačiau ne visada kreipiame dėmesį į valgomo maisto kokybę bei išskirtinį pateikimą bei į tai, kas geriausiai atitinka mūsų poreikius. Modernėjant Lietuvai, kinta ir dalies žmonių požiūris į valgymo kultūrą. Internetinėje parduotuvėje - išskirtinių knygų asorti, kurioje rasite modernių ir klasikinių kulinarinių patarimų kiekvienam skoniui.
Rimvydas Laužikas, Antanas Astrauskas, Aleksandras Belyj, Tomas Rimydis
Vilnius – tai miestas, kurį kiekvienas gali atrasti vis iš naujo. Sostinė visada buvo ne tik inovacijų centras, bet ir metropolis, iš kurio plačiame regione sklido naujos idėjos. Neatskiriama daugiakultūrio Vilniaus dalis – gastronominė kultūra.700-ojo sostinės gimtadienio proga autorių komanda – Rimvydas Laužikas, Antanas Astrauskas, Aleksandras B..
Turime sandėlyje
Giedra Sadauskienė
Knygoje rasite: daugiau nei 100 gardaus naminio maisto receptų 6-36 mėn. amžiaus kūdikiams, šeimos gydytojos patvirtintas kūdikių mitybos rekomendacijas, vertingas pastabas ir patarimus, kaip galima patiekti ir paįvairinti kūdikiams ruošiamus patiekalus, daugelio valgių maistingumo informaciją...
Turime sandėlyje
Shawn Stevenson
Numesti svorio, paspartinti medžiagų apykaitą ir gyventi laimingiau... Jums padės 30 dienų sveikos mitybos planas, sudarytas populiarios tinklalaidės „The Model Health Show“ kūrėjo.Maistas jokiu būdu nėra paprastas dalykas. Tai pagrindinis mūsų sveikatos ir ligų valdiklis, visų svarbesnių gyvenimo įvykių bendrystės statramstis. Tai statybinė medžia..
Turime sandėlyje
Mano mėgstamiausi receptai, tai knyga-užrašinė, skirta moterims mėgstančioms gaminti namuose įvairius patiekalus, juos netgi pačioms kurti, o taip pat išgirstus per radijo ir televizijos laidas pasižymėti ir juos išbandyti. Ši knyga puiki dovana tiek jaunoms šeimininkėms, tiek ir patyrusioms ir turinčioms mažai praktikos. Joje užrašyti receptai gal..
Turime sandėlyje
Medeina Andriulienė
Nepamainomas informacijos ir receptų idėjų šaltinis pirmakarčiams tėvams - Lai pirmoji pažintis su kietu maistu kūdikiui būna smagi ir lėta! Gimus taip lauktam mažyliui laikas tiesiog skrieja ir štai jau jam šeši mėnesiai – metas pradėti primaitinimą kietu maistu. Nuo ko pradėti? Kokie produktai saugūs? Trinti maistą ar ne? Kaip ir kiek maitin..
Turime sandėlyje
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė
Balansas mityboje lengviau | Skaniausi receptai sveikiau | Savaitės vakarienių meniuKristina Pišniukaitė–Šimkienė – populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ ir ypač perkamos to paties pavadinimo receptų knygos autorė, nuomonės formuotoja, maisto stilistė ir fotografė.„Į antrąją savo knygą sudėjau viską, ką turiu geriausio – nuo patirt..
Turime sandėlyje
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
„Džiaugsmo virtuvė“ – tai pažintinė gastronominė knyga apie viduramžių vienuolę, mistikę, Bažnyčios mokytoją, gydytoją, žolininkę, filosofę, muzikę ir šviesuolę Šv. Hildegardą Bingenietę. Tai savo epochą pralenkusi kūrėja, kurią dėl universalumo galime vadinti moteriškąja Leonardo da Vinci pirmtake. Knyga suteikia progą ne tik susipažinti su šios y..
Turime sandėlyje
Indrė Trusovė
Nori sulieknėti, į savo ir šeimos racioną įtraukti daugiau sveikesnio, bet skanaus maisto? Manai, kad šie du dalykai nesuderinami? Pasinerk kartu su manimi į „Sveika ir gardu" pasaulį ir leisk Tau parodyti, kad viskas yra paprasčiau, nei atrodo.Indrė TrusovėPrieš beveik dešimtmetį atsiradęs sveikos gyvensenos tinklaraštis „Sveika ir gardu"&nbs..
Turime sandėlyje
Kristina Pišniukaitė
Tai knyga, kurioje rasite 99 sveikus, gardžius bei paprastus pagaminti receptus. Šio leidinio autorė Kristina Pišniukaitė – puikiai Lietuvoje žinomo tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja, kulinarė, nuomonės formuotoja, kuri savo receptais siekia paneigti mitus apie sveiką maistą ir teigia, kad jis gali būti neįtikėtinai skanus, kvapnus, aromat..
Turime sandėlyje
Ali Gadžijevas, Patricija Gadžijeva
Atvira, paprasta, šilta ir nuoširdu. Ar gali būti kitaip, kai prie stalo jus kviečia Ali ir Patricija Gadžijevai. Jis – virtuvės šefas, saldainių ir įkvepiančių desertų autorius. Ji – jo mūza, jo ramstis, šokoladinių bendraautorė ir puikiausia šefė namuose. Kartu – nepaprastas duetas, iš širdies besidalijantis savo namų šiluma, istorijomis ir, žino..
Turime sandėlyje
Liudvika Didžiulienė - Žmona
Jūsų rankose – pirmoji gastronominė knyga lietuvių kalba Lietuvybės puoselėtojos Liudvikos Didžiulienės-Žmonos (1856–1925) knygelė „Lietuvos gaspadinė, arba Pamokinimai, kaip prigulinčiai suvartoti Dievo dovanas“ yra unikalus istorinis šaltinis. Tai –pirmoji žinoma gastronominė knyga lietuvių kalba. Ji para&s..
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Nida Degutienė
Tai - jau trečioji Nidos Degutienės knyga. Tai - proginis 256 psl. kulinarinių receptų albumas, gausiai iliustruotas apetitą keliančiomis nuotraukomis. Knygoje skaitytojų patogumui receptai suskirstyti į 8 skyrius. Nuo pusryčių, lengvų užkandžių, sriubų iki pagrindinių patiekalų, grilio, desertų ir duonos. Autorė dalinasi ne tik receptais, bet ir j..
Turime sandėlyje
Brigita Petrulė
„Tūkstančiams moterų padėjau pamilti save iš naujo, jaustis geriau, pasiekti tikslus, išmokti sveikos mitybos principų ir aukštyn kojomis apversti savo gyvenimo būdą. Kad pakeistume tai, kas esame, turime keisti tai, ką darome“, – Brigita Petrulė • 100 lengvai paruošiamų ir, svarbiausia, nenusibodusių valgių receptų ne tik tiems, kurie nori at..
Turime sandėlyje
Giedrė Barauskienė, Rasa Derenčienė
„Prie stalo su rašytoju“ – tai pirmoji, analogų Lietuvoje neturinti kulinarinė knyga, skirta knygų mylėtojams ir visiems, mėgstantiems skanų maistą. Joje rasite daugiau nei 70 receptų, kuriuos autorės Giedrė Barauskienė ir Rasa Derenčienė sukūrė įkvėptos gerai žinomų užsienio ir Lietuvos rašytojų kūrinių bei jų heroj..
Turime sandėlyje
Giedrius Vilpišauskas
Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį, geriau mirsite badu nei kaisite puodus, svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus, Jums reikia šios knygos! Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. Tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo ži..
Turime sandėlyje
Rita Šilenskienė
Gyvenimas be duonos, bandelių ir desertų būtų nuobodokas ir... nevisavertis. O be sveikatai palankaus maisto – net pavojingas. Mėgstamiems produktams raskite sveikas alternatyvas be cukraus, be gliuteno ir grūdų.KETOGENINĖS MITYBOS PRIVALUMAI:• saugo kraujagysles nuo uždegiminių procesų;• susibalansuoja hormoninė sistema;• slopinami ir pašalinami u..
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Libertas Klimka
„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Apie reikšmingiausias lietuvių švenčių tradicijas, sambūrius, papročius, valgius knygoje pasakoja baltų ..
Turime sandėlyje
Irina Koscelkovskienė, Inga Pupelienė
Metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius! Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. „52 sekmadienio pietūs“ – tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite da..
Turime sandėlyje
Deivydas Praspaliauskas
Žymus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas šį kartą kviečia prisėsti prie jo namų virtuvės stalo. Trečioji Deivydo receptų knyga skirta jaukiam namų maisto skoniui, kurį daugelis atradome iš naujo užklupus pasaulinei pandemijai. Be to, D. Praspaliausko virtuvės filosofijoje šiandien atsispindi ne tik globalūs pokyčiai, bet ir išsigrynintos asmeni..
Turime sandėlyje
Arin Murphy- Hiscock
Raganoms, kurios mieliau susitinka laukuose, o galbūt sode ar miškų glūdumoje, „Žalioji ragana“ bus džiaugsmą teikiantis vadovas, supažindinantis su gamtos magija. Čia gausu praktiškų žolelių mišinių ir vaistų receptų, aprašomos eterinių aliejų savybės bei pristatoma daugybė idėjų, kaip gydyti ir atsipalaiduoti.– BustleŠiame žaliojo raganavimo vado..
Turime sandėlyje
Jurga Jurkevičienė, Paulius Jurkevičius
Paulius Jurkevičius – politikos, gastronomijos temų apžvalgininkas, žurnalistas, knygų autorius, Italijos užsienio žurnalistų asociacijos „Associazione della Stampa Estera in Italia" narys. Buvo dienraščio „Lietuvos rytas" korespondentas Romoje ir Vatikane. Jo apžvalgos publikuojamos žurnaluose „Verslo klasė", „Veidas", žinių portaluose www.15min.l..
Turime sandėlyje
Irina Koscelkovskienė, Inga Pupelienė
Maisto gaminimas – jūsų pomėgis? Mėgstate nustebinti namiškius ir draugus vis naujesniais receptais? Ar norėtumėte gerai išmokti kelis pagrindinius gamybos būdus ir sužinoti kelias gudrybes, kad gamintumėte kaip virtuvės šefas? Jei taip, tai ši knyga kaip tik jums! Joje rasite atsakymus į daugelį klausimų, sužinosite, kas sieja miltus ir pelen..
Turime sandėlyje
„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai" – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Apie reikšmingiausias lietuvių švenčių tradicijas, sambūrius, papročius, valgius knygoje pasakoja ba..
Turime sandėlyje
Irina Koscelkovskienė
Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ rasite viską, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninę pasirinkti, koks kuras tinkamiausias, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, pri..
Turime sandėlyje
Banga Mudėnaitė
Seniai svajojate nustebinti artimuosius ir draugus savo gamybos desertais? O gal norite išmokti susikurti šventę net ir niūriausią trečiadienio vakarą? Tuomet Bangos Mudėnaitės knyga „Saldumynų banga“ kaip tik jums! Nesvarbu, ar maistą gaminti yra mėgstamiausia jūsų veikla, ar tik žengiate pirmuosius žingsnelius konditerijoje.Knygoje rasite 100 pui..
Turime sandėlyje
Jolanta Ščipokė
Kažkur tarp krūvos neplautų indų, pomidorais nutaškytų spintelių, nepavykusių kepinių, riebalais ar šokoladu išteptų drabužių slepiasi tinklaraščio „Zuikio receptai“ autorė Jolanta ir jos mažasis padėjėjas Zuikis Matas... Prieš kelerius metus įkurtas, sveiką maistą nuo pat pirmųjų šaukštų skatinantis rinktis tinklaraštis išsiplėtė. Augant pagr..
Turime sandėlyje
Valesa Schell
Atradote duonos kepimą namuose ir ieškote įvadinio kurso, kuris nuvestų ypatingu duonos mėgavimosi keliu? Šioje knygoje pateikiamas duonos kepimo kursas, kuris jums naviguos kepimo procesuose, kad iškeptumėt iš tiesų gerą, gardžią duoną. Šioje knygoje aiškinami visi kepimo proceso etapai; jie puiki..
Turime sandėlyje
Daiva Dmuchovska
„Mamos namų virtuvė“ – tai knyga, kurioje rasite skaitytojų atsiųstus pačių mėgstamiausių šeimos valgių receptus, skirtus kiekvienai dienai ar ypatingoms progoms. Joje net 150 receptų: duonos, užkandžių, salotų, sriubų, karštųjų patiekalų, saldumynų ir gėrimų.Vieni receptai paveldėti, keliavę iš kartos į kartą, gyvi ne vieną šimtmetį. Kiti – šiuola..
Turime sandėlyje
Romas Gaučas, Biruta Stankevičienė
Ištobulintų lietuviškų patiekalų biblija kiekvienai šeimaiNostalgiška ir šilta knyga! Vieniems ji primins vaikystę, kitiems jaunystę, trečius paskatins pasigaminti ką nors skanaus ir suburti draugėn artimus žmones.Romas Gaučas – mokytojas, maisto entuziastas, balsas už kameros ir klaviatūros. Biruta Stankevičienė, geriau visiems žinoma Mo vardu, – ..
Turime sandėlyje
Kate Allinson, Kay Featherstone
100 naminių sveikų, sočių ir skanių patiekalų. Receptų knyga iš populiaraus maisto tinklaraščio. Labai skanūs, sotūs valgiai paprasti, lengvi ruošimo būdai nesudėtingi receptaiGreiti pusryčiai, kasdieniai valgiai ir patiekalai, panašūs į išsinešti skirtą maistą, sekmadienio kepsniai ir gardūs saldėsiai... Pinch of Nom siūlo jums sotų, bet..
Turime sandėlyje
Inga Pupelienė
„Vasaros skoniai“ – tai knyga, kurioje rasite daugiau nei 100 lengvai ir greitai pagaminamų vasariškų valgių receptų: salotų, užkandžių, sriubų, karštųjų patiekalų, desertų ir kt. Jiems paruošti naudosime daugiau daržovių, uogų, vaisių, žuvies ir jūrų gėrybių, neriebios mėsos. Gamindami salotas, užkandžius, sriubas, karštuosius patiekalus, desertus..
Turime sandėlyje
Mantas Liekis
Knygos „Valgyk, ką nori, Atrodyk, kaip nori, Mėgaukis laisve“ tikslas – parodyti, kad galima valgyti sočiai, skaniai, numesti svorį lengvesniu keliu. Taip pat, išsklaidyti visus mitybos mitus, suteikti skaitytojams didelę pridėtinę vertę bei motyvacijos pradėti pokyčius nuo šiandien, o ne nuo pirmadienio ar sekmadienio.Į šią knygą sudėjau mitybos p..
Turime sandėlyje
Jolita Bernotienė, Ingrida Jakubavičienė
Istorijos entuziastė Jolita Bernotienė ir istorikė Ingrida Jakubavičienė kviečia Jus susitikti su pirmąja nepriklausomos Lietuvos valstybės ponia – Sofija Smetoniene. Herojė prabils iš savo laiškų ir amžininkų atsiminimų, papasakos, kokia ji buvusi žmona ir mama, prezidento partnerė ir patarėja. Istorikai pridurs, kad taip pat ir visuomenės veikėja..
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Pasaulio virtuvė
Lietuviška virtuvė jums jau nuobodi, o patiekalai pernelyg įprasti? Vienas žinomiausių kulinarų pasaulyje Jamie Oliver jums išties pagalbos mentelę. Lengvai ir suprantamai Oliver papasakos apie britišką bei viso pasaulio virtuvę, tai, kas joje geriausio, tuo pačiu – naujai pateiks jau žinomus receptus. Jamie Oliver patarimai leis nesudėtingai perkelti visus skonius, skirtus tiek suaugusiems, tiek vaikams, į savo virtuvę. Jeigu jus domina įvairesnis ir nekasdieniškas maistas, kuris atrandamas siaurose tolimų valstybių bei egzotiškų miestų gatvėse ar turguose, jums puikiai pasitarnaus visiems gerai žinomo televizijos keliautojo Vytaro Radzevičiaus knyga „Pasaulio puodai“. Sakoma, kad kitą tautą lengviausia pažinti ragaujant vietinį maistą. Būtent tokius skonius ir rasite populiariausio Lietuvos keliautojo autorinėje knygoje.
Lietuviškas gomurys
Vienas didžiausių kulinarinių iššūkių - įprastą virtuvę paversti kitokia. Tai, kas mums yra geriausiai žinoma ir labiausiai pažįstama, nebūtinai turi išpildyti mūsų lūkesčius kas kartą. Beatos virtuvėje jūs būsite šiltai priimti ir rūpestingai bei žaismingai pamokyti įmantrybių, kurios padės kasdienį patiekalą paversti įdomesniu, skanesniu ne tik išrankiam moteriškam skoniui, bet kartais ne tokiai įmantriai vyriškai uoslei. Ne ką mažesnis iššūkis tenka ir tėvams, kurie nori vis kitaip pateikti vakarienę ar savaitgalio pusryčius vaikams. Tie, kas turi vaikų, visada yra dėkingi gaudami vis naujų, įdomių ir tuo pačiu paprastų receptų, skirtų gaminti vaikams. Žinomas televizijos veidas, kulinaras Alfas Ivanauskas drąsiai imasi šio iššūkio ir tiesia pagalbos ranką tėvams, nuolatos nerimaujantiems, kad jų vaikai būtų ne tik skaniai, sočiai, bet ir sveikai pavalgę.
Nauji skoniai
Žmogui kartais taip sunku atsisakyti to, kas įprasta ir išbandyti kažką naujo. Kulinarija – ne išimtis. Todėl maisto gaminimo srityje pristatome ir bene skaitomiausią tinklaraštininkę Lietuvoje – Agnę Jagelavičiūtę ir jos kasdienybę virtuvėje.
Kodėl pas mus?
Pirkite ar rezervuokite kulinarines ir receptų knygas online, mokėkite pigiau arba ieškokite mėgstamiausių autorių tarp vykstančių akcijų bei išpardavimų už dar geresnę kainą. Knygos – visų skoniui: tradicinė ir moderni virtuvė, konditerija, vegetariški patiekalai, veganiški, receptai žaliavalgiams, ir vyrams, ir moterims, ir vaikams. Skanaus!