Biržos spekulianto memuarai

Biržos spekulianto memuarai

16,92€
19,90€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Informacija
  • Metai 2020
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 320
  • ISBN 9786098013498

Knygos „Biržos spekulianto memuarai“ aprašymas

Legendinio investuotojo Jesse Livermore istorija.

Nors ši knyga parašyta 1923 m., tačiau iki šiol yra viena populiariausių ir labiausiai rekomenduojamų knygų apie investavimą. Ji patenka ir į daugelio autoritetų sudaromus „kiekvienam investuotojui privalomų knygų“ sąrašus.

Jau kelios skaitytojų kartos tvirtina, jog ši knyga jiems davė daugiau supratimo apie biržą ir investuotojų psichologiją nei ilgai kaupta asmeninė patirtis.

Knygoje nuosekliai aprašoma, kaip vienas garsiausių visų laikų spekuliantų J. Livermore'as po kruopelę kaupė patirtį ir tobulino savo prekybos sistemą. Nuo tada, kai būdamas vaikas js uždarbiavo perrašydamas akcijų kainas nedidelėje brokerių kontoroje, iki tol, kai vos tik stipriau krestelėjus kainoms, visi JAV dienraščiai pirmuose puslapiuose rašydavo, kas akcijos krinta (ar staiga kyla) dėl J. Livermore'o vykdomų operacijų.

Ilgą laiką buvo tikima, kad knygą parašė pats legendinis investuotojas (karjeros viršūnėje Didžiosios depresijos metu per labai trumpą laiką jis uždirbo 100 milijonų JAV dolerių), o autoriaus pavardė – tik legendinio spekulianto slapyvardis. Šiandien manoma, kad autorius tik redagavo paties J. Livermore'o užrašytą „prekybos akcijomis autobiografiją“.

Knygoje rasite ne tik smulkšžų daugelio prekybos operacijų aprašymą, bet ir tai, kuo remdamasis legendinis investuotojas priimdavo vienokį ar kitokį sprendimą, kaip suvokė situaciją, kaip, jo manymu, mąsto kiti investuotojai ir kaip reiktų vertinti rezultatus. Daugelis garsių ir pasaulyje nuolat kartojamų frazių apie investavimą yra iš šios knygos.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti