Vyrai kilę iš Marso, moterys–iš Veneros

Vyrai kilę iš Marso, moterys–iš Veneros

13,77€
16,20€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Alma littera
Autorius John Gray
Informacija
  • Metai 2019
  • Viršelis Minkštas
  • Puslapiai 304
  • Leidykla Alma littera
  • ISBN 9786090138458

Knygos „Vyrai kilę iš Marso, moterys–iš Veneros“ aprašymas

Šis autorius yra žymus filosofijos mokslų daktaras, pasaulyje pripažintas bendravimo, tarpusavio santykių ir dvasinio augimo ekspertas. Johno Gray'aus knygos Vyrai kilę iš Marso, moterys – iš Veneros tikslas – leisti vyrams ir moterims išvengti bendravimo iššūkių. Pateikdamas gyvenimiškų situacijų, dialogų su klientais, autorius atskleidžia daug nesusipratimų keliančius porų elgesio stereotipus ir pataria, kaip juos patobulinti.

Labiau suvokime vyrų ir moterų kalbą.

Išmokime kurti ir puoselėti taikius tarpusavio santykius.

Išsiaiškinkime, kaip teisingai pasidalyti norais, kaip atsikratyti nesusipratimų ir įtampos.

Išnaudokime skirtumus, užuot juos ignoravę.

Bandykime suderinti vyriškus ir moteriškus bruožus.

„Klystame manydami, kad jei partneris mus myli, tai jis elgsis taip, kaip mes elgiamės su mylimu žmogumi“, - J. Gray'us.

KNYGA „VYRAI KILĘ IŠ MARSO, MOTERYS – IŠ VENEROS“ IŠVERSTA Į DAUGIAU NEI 45 KALBAS, VISAME PASAULYJE JOS PARDUOTA DAUGIAU KAIP 40 MILIJONŲ EGZEMPLIORIŲ.

„Nors dauguma žmonių sutinka, kad vyrai ir moterys yra skirtingi, bet tik retas supranta, kaip labai jie skiriasi. Per paskutinius dešimt metų buvo parašyta daug knygų, kuriose bandoma apibrėžti tuos skirtumus. Padaryta svarbių atradimų, bet vis dėlto diduma knygų pateikia tik vienos šalies nuomonę ir skleidžia nepasitikėjimą ar nepasitenkinimą priešinga lytimi. Dažniausiai viena lytis parodoma kaip priešingos lyties auka. Reikėjo vadovo, kuris padėtų suprasti, kokie naudingi yra vyrų ir moterų skirtumai.

Mūsų skirtumų supratimas leidžia geriau bendrauti lytims. Juos suvokiantis asmuo jaučia savo vertę, laikosi oriai ir tuo pelno pasitikėjimą, malonesnį bendravimą ir didesnę meilę. Apklausęs daugiau kaip 25 000 savo paskaitų lankytojų, turėjau pagrindą teigiamai įvertinti vyrų ir moterų skirtumus. Juos išnagrinėję pajusite, kaip griūva nepasitikėjimo ir nepasitenkinimo siena“, - J. Gray'us.

Daug metų iš Marso kilę vyrai bei iš Veneros kilusios moterys gyveno kartu ir aistringai mylėjo vieni kitus. Bet vieną dieną jie persikraustė į Žemę ir ten, paveikti atmosferos, prarado atmintį.

Ir vyrai, ir moterys pamiršo esą kilę iš skirtingų planetų ir stebėjosi, kad jie tokie nevienodi. Vienas rytas žmonėms iš atminties ištrynė viską, ką jie žinojo apie savo skirtumus. Sakoma, vyrai su moterimis nuo tada ir nesutaria.

Johnas Gray'us (gimė 1951 m. gruodžio 28 d.) - amerikiečių santykių konsultantas, lektorius ir autorius. 1969 m., prieš pradėdamas autoriaus ir asmeninių santykių konsultanto karjerą, jis devynerius metus bendravo su Maharishiu Maheshu Yogiu. 1992 m. J. Gray'us išleido knygą Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros, kuri tapo nemirtingu bestseleriu ir esmine autoriaus vėlesnių leidinių bei karjeros veiklos tema. Jo knygų parduota milijonai egzempliorių.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti