Vaga.lt puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai.
Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Slapukų politika.

Gian Luca Demarco

„Manau, kad žmonės, kurie nepažįsta Lietuvos, nežino, jog ji yra labiau išsivysčiusi kai kuriais aspektais net už didžiąsias šalis, kaip Italija“.

Gian Luca Demarco – italas virtuvės šefas ir TV laidų vedėjas, gyvenantis Lietuvoje. G. L. Demarco baigė studijas Italijos IFSE kulinarijos institute bei praktikas įvairiuose „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Dabar Vilniuje jis vadovauja „Kulinarijos studijai“ – pirmajai tokio tipo kulinarijos mokyklai Lietuvoje. Joje susitinka maisto gaminimo mylėtojai, ir pradedantieji, ir ekspertai. Nuostabiais receptais autorius dalinasi ir leidinyje „CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai”

Išdėstymas:

Gian Luca Demarco

21,99€

Ką italai iš tiesų vadina „makaronais"? Ir kodėl kone kiekvienuose italų namuose yra pastos gaminimo mašinėlė? Kaip gaminti tikrai skanų pestą, o kaip jį paruošti... iš burokėlių? Kuo itališki balandėliai skiriasi nuo lietuviškų? Ir kokį gėrimą reikia suplakti, norint numaldyti užsirūstinusią žmo..

Rezervuoti ir atsiimti knygyne

Rodoma nuo 1 iki 1 iš 1 (viso puslapių - 1)

Biografija

Kilęs iš Italijos.

Baigė IFSE kulinarijos institutą Italijoje.

Dirbo „Michelin“ įvertinimą turinčiuose restoranuose.

Yra vedęs lietuvę Eglę ir turi tris vaikus: Magdą, Beną ir Martiną.

Įkūręs „Kulinarijos studiją“ Vilniuje.

G. L. Demarco dažnai prisideda prie Lietuvos kariuomenės savanorių maitinimo, organizuoja maisto gamybą nepasiturintiems žmonėms, padeda katalikų bendruomenei.

Kūrybos bruožai

Knygoje „CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai” G. L. Demarco dalinasi receptais, kuriuos išmoko iš savo šeimos ir gyvenimo kelyje sutiktų asmenų. Kadangi autorius Lietuvoje gyvena jau ne vienerius metus, jis receptus atrinko specialiai pagal gyventojų skonį. Jie ne tik labai gardūs, bet ir lengvai pagaminami! Be to, knygoje virtuvės šefas papasakoja apie savo kelią iki „Kulinarijos studijos“.