Eterinių aliejų mišinys SMELLS LIKE SPELLS "Idunn"

12,75€
*Kaina VAGA lojalumo programos nariams
15,00€
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Informacija
  • ISBN 4779040751529

„Eterinių aliejų mišinys SMELLS LIKE SPELLS "Idunn"“ aprašymas

Apelsinų žiedų / vanilės / pelargonijų / atlasinių kedrų eteriniai aliejai

Šį eterinių aliejų mišinį skiriame skandinavų jaunystės deivei Idunai. Skandinavų mitologijoje Iduna – jaunystės ir nemirtingumo deivė. Ji buvo amžinos jaunystės obuolių sergėtoja. Tikima, kad pasitelkdami magiškus kvapus ir atlikdami nesudėtingą meditacijos/afirmacijos ritualą, deivės Idunos galime paprašyti, o šį eterinių aliejų mišinį dovanodami galime palinkėti:

  • išlaikyti jaunystės grožį;
  • pažadinti seksualumą.

Eterinių aliejų mišinio receptas sukurtas iš apelsinų žiedų (neroli), pelargonijų (geranium), vanilės ir atlasinių kedrų eterinių aliejų.

Šio natūralių ir ekologiškų aliejų mišinio receptas sukurtas remiantis senaisiais papročiais ir tradicijomis, tikėjimu, kad kiekvienas augalas, kvapas turi savo maginę paskirtį. Tai lyg raganiškas receptas, kuriame kiekvienas augalas bei jo aromatas atlieka labai reikšmingą aromaterapinę ir magišką funkciją, o pagrindinės kvapų natos papildydamos viena kitą aromaterapinėmis savybėmis sukuria aukštajai parfumerijai būdingą kvapų piramidę, kurioje kiekvienas kvapas randa savo nišą ir harmoningai dera kitų aromatų apsuptyje.

Kartu su šiuo natūralių ir ekologiškų eterinių aliejų mišiniu Jūs gausite: detalų natūralių eterinių aliejų mišinio paskirties aprašymą; kvapų veikimo aromaterapinio poveikio aprašymą; nesudėtingą meditacijų/afirmacijų ritualą, padėsiantį paskleisti eterinių aliejų mišinio galias.

Stiklo buteliukas su pipete.


Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti