Knygos „Lietuvos gaspadinė“ pristatymas Anykščiuose
„Šiais laikais nemažai diskutuojame apie Lietuvos virtuvę, lietuvišką gastronominį tapatumą. Dažnas klausiame, kokie gi tie tikrieji lietuviški patiekalai? Jei ne cepelinai, ne kugelis ir ne bulviniai blynai, tada kas? Ši knyga – tarsi lietuviškos virtuvės fotografija, parodanti ją tokią, kokia ji buvo iki bulvinių patiekalų paplitimo“, – sako R. Laužikas.
Kviečiame į Liudvikos Didžiulienės-Žmonos knygos „Lietuvos gaspadinė, arba Pamokinimai, kaip prigulinčiai suvartoti Dievo dovanas“, papildytos Rimvydo Laužiko ir Anželikos Laužikienės komentarais, pristatymą. Gegužės 3 d., 18 valandą, Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Sužinokite Lietuvos gastronomijos ištakas! Renginys nemokamas, jo metu bus fotografuojama.