Knygos „Lietuvos gaspadinė“ pristatymas Panevėžyje
Sukurta: 03 03
„Šiais laikais nemažai diskutuojame apie Lietuvos virtuvę, lietuvišką gastronominį tapatumą. Dažnas klausiame, kokie gi tie tikrieji lietuviški patiekalai? Jei ne cepelinai, ne kugelis ir ne bulviniai blynai, tada kas? Ši knyga – tarsi lietuviškos virtuvės fotografija, parodanti ją tokią, kokia ji buvo iki bulvinių patiekalų paplitimo“, – sako R. Laužikas.
Susidomėjote? Kviečiame į Liudvikos Didžiulienės-Žmonos knygos „Lietuvos gaspadinė, arba Pamokinimai, kaip prigulinčiai suvartoti Dievo dovanas“, papildytos Rimvydo Laužiko ir Anželikos Laužikienės komentarais, pristatymą kovo 20 d. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės - Bitės viešojoje bibliotekoje.