Kvapas namams ODORO Sense "BOTANIST"225 ml

22,40€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Odoro
Informacija
  • ISBN 4779038752194

„Kvapas namams ODORO Sense "BOTANIST"225 ml“ aprašymas

Kvapas namams ODORO SENSE BOTANIST, 225 ml


ODORO SENSE – tai namų kvapų kolekcija, kurios kiekvienas kvapas turi savo charakterį ir asmenybę, kuri per spalvą, dekoro detales ir kvapą pripildys Tavo namus ir padovanos tau išskirtinius pojūčius. 


SENSE - daugiau spalvos, estetikos, kvapo, pojūčių, natūralios kilmės ingredientų. 


Kolekcija sukurta ir pagaminta Lietuvoje.


BOTANIST-Ryškus, žemiškas ir rytietiškas aromatas, kurį atskleidžia stiprus pačiulio ir vanilės duetas, praturtintas citrusų ir vaisių natomis. Visos natos kartu sukuria žaluma ir prabanga kvepiančią patirtį. 


KVAPO NATOS:

  • Viršutinės: citrusiniai vaisiai, mandarinas.
  • Širdies: vaisiai, persikai, abrikosai.
  • Bazinės: vanilė, pačiulis.


Kvapo kilmė: Prancūzija.


Kaip pradėti? Ištraukite iš butelio kakliuko juodą kamštelį. Laikykite stipriai, kad atidarant neišsipiltų. Į buteliuką pradžiai įmerkite 2-3 lazdeles, išskleiskite jas. Palaukite porą valandų įsitikinti, ar kvapo intensyvumas jus tenkina. 


Kaip prižiūrėti? Lazdeles bent kartą per savaitę apverskite.


Kvapo intensyvumas. Jeigu trūksta intensyvumo, lazdelių skaičių padidinkite. Didesnis lazdelių kiekis sunaudoja didesnį aliejaus kiekį, tad merkiant daug lazdelių, kvapnusis aliejus baigsis greičiau. Jeigu nutiktų taip, kad lazdelės nustoja skleisti kvapą net jas apvertus, pakeiskite jas naujomis, dar nenaudotomis lazdelėmis. 


Vieta. Kvapas geriausiai sklinda erdvėse, kuriose vyksta bent nedidelis oro srautų judėjimas, pavyzdžiui, koridorius, svetainės vidurys, erdvė prie lengvai praviro lango. Statykite namų kvapą ne aukščiau akių lygio. 


Turite klausimų? Daugiau informacijos rasite www.odoro.lt . Mums rūpi jūsų nuomonė ir atsiliepimai - visais klausimais kviečiame kreiptis į ODORO komandą. Pabendraukime.


ODORO  FRAGRANCES - tai šeimos verslas, įsikūręs Lietuvoje, Vilniuje. 

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti