Kelių eismo taisyklės

9,52€
11,20€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Informacija
  • Metai 2022
  • Viršelis Minkštas
  • Puslapiai 144
  • ISBN 9786099516356

Knygos „Kelių eismo taisyklės“ aprašymas

Kelių eismo taisyklės su ekovairavimo patarimais“ – tai informatyvus, originalus ir praktiško formato leidinys, orientuotas ne tik į pradedantį ar besimokantį vairuotoją, bet skirtas ir kasdieniams naudojimui visų kategorijų patyrusiems vairuotojams.

Taisyklėse pateikti kelio ženklai ir ženklinimas pagal formą, dydį, spalvą bei užrašus, atvaizduoti atsižvelgiant į naujai patvirtintus normatyvinius dokumentus. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administraciniu nusižengimų kodeksu sudaryta spalvota nuobaudų lentelė, pagal kurią lengva greitai rasti pažeidimo straipsnį ir baudų dydį. Taip pat tekste išskirti pasikeitę taisyklių punktai, padedantys vairuotojams atkreipti dėmesį tik į naujai priimtus taisyklių pakeitimus.

Taisyklės skirtos visiems eismo dalyviams, visų kategorijų vairuotojams ir profesionalams, organizatoriams ir priežiūros specialistams.

Leidinyje rasite ekovairavimo patarimus, remdamiesi šiais patarimais galite sutaupyti net iki 15 % kuro sąnaudų, be to, prisidėsite prie klimato apsaugos ir taršos mažinimo. Ekovairavimas kuria pažangaus vairavimo techniką, leidžiančią geriausiai panaudoti šiuolaikines transporto priemones ir variklius. Tolesnis kelio numatymas į priekį taip pat reiškia, kad ekovairavimas yra naudingas saugumui bei didesniam keleivių patogumui.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti