Skruzdėliukas Nežiniukas, 3 knyga

12,15€
*Kaina VAGA lojalumo programos nariams
14,30€
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Flintas
Informacija
  • Metai 2023
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 48
  • ISBN 4770833866338

„Skruzdėliukas Nežiniukas, 3 knyga“ aprašymas

3–7 metų vaikams.

„Skruzdėliukas Nežiniukas. 3 knyga“ – trečioji serijos apie smalsų Skruzdėliuką Nežiniuką knyga, skirta pažinti gamtą ir ja rūpintis. Šioje knygelėje Skruzdėliukas išdrįso panerti po vandeniu ir įsirausti į gilų tunelį ir ne tik supažindina vaikus su įvairiais gyvūnais, bet ir imasi gamtos apsaugos. Skruzdėliukas Nežiniukas sugebėjo išgyventi baisų miško gaisrą, todėl netrukus išsiruoš ir į dar tolimesnę kelionę.

Ar žinai, kiek vėžys turi kojų? O kokį lizdą suka pelė? Kas miega žemyn galva? Kaip skruzdėlės gesina gaisrą? Skruzdėliukas Nežiniukas jau viską sužinojo. Sėsk arčiau, jis mielai viską papasakos ir tau.

Knygos autorė Rasa Dmuchovskienė – puiki rašytoja ir patyrusi pedagogė, todėl ši knygelė daug kartų skaityta ir papildyta nuoširdžiais vaikų klausimais. Knygos istorijos pasakoja tai, kas domina vaikus, o visa informacija pateikta žaismingai ir lengvai vaikams suvokiama kalba.

„Išleidusi į pasaulį pirmąją knygelę apie Skruzdėliuką Nežiniuką, savo darbe vaikų darželyje sulaukiau dar daugiau mažylių klausimų apie įvairius gyvūnėlius. Visi ėmė klausinėti, o su kuo dar savo kelionėse susitiko smalsuolis Skruzdėliukas. Todėl greitai prisikaupė istorijų naujai knygelei. Smagu, kad vedžiodama savo Nežiniuką po pievas ir miškus, ir pati sužinojau daug įdomių dalykų apie gamtą ir gyvūnus. Skubu dalintis su jumis šiomis žiniomis.“– autorė Rasa Dmuchovskienė.


Kuo knygelė naudinga vaikams:

supažindina vaikus su vėžiu, pele, vėžliu;

parodo vaikams kokias nelaimes gamtai gali sukelti žmogus;

skatina mylėti gamtą ir nešiukšlinti;

ugdo smalsumą.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti