Žiemos pasakos

14,89€
*Kaina VAGA lojalumo programos nariams
17,95€
Leidykla: Nieko rimto
Autorius Dawn Casey
Informacija
  • Metai 2021
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 96
  • ISBN 9786094417481

Knygos „Žiemos pasakos“ aprašymas

Šioje knygoje rasite ir puikiai žinomų, ir mažiau populiarių pasakojimų, kurie sudaro baltą žiemos pasaką. Visose istorijose slypi žmonijos išmintis. Kiekviena pasaka unikaliai nagrinėja draugystės ir ištikimybės, drąsos ir pasiaukojimo, doros ir gerumo temas. Visa tai leidžia lengvai išgyventi net ir didžiausius speigus!

Dawn Casey - vaikų rašytoja, kuri įkvėpimo semiasi iš kelionių, liaudies pasakų ir didelės meilės gamtai. Jos specializacija - pasakų perpasakojimas. Jos rinkinys The Barefoot Book of Earth Tales pelnė Golden Nautilus apdovanojimą ir Amerikos folkloro draugijos apdovanojimą. Neseniai D. Casey gražioje liaudies pasakų knygoje Žiemos pasakos su meile atgaivino žiemos pasakas iš viso pasaulio. Visose autorės knygose švenčiamas gyvenimas kartu su gamtos pasauliu. Jos herojai sodininkauja, renka derlių, gamina maistą, laiko gyvūnus, verpia ir mezga.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti