Haris Poteris ir prakeiktas vaikas

Haris Poteris ir prakeiktas vaikas

Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Leidykla: Alma littera
Informacija
  • Metai 2018
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 348
  • Leidykla Alma littera
  • ISBN 9786090132654

Knygos „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas “ aprašymas

Ši knyga – tai viso pasaulio Hario Poterio fanų ilgai lauktas, autorės J. K. Rowling sukurtas draminis kūrinys, kuris yra garsiųjų istorijų apie Harį Poterį tąsa.

Įdomu tai, kad „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“ – pirmoji iš visos serijos knygų, kuri buvo pastatyta teatre. Spektaklio pasaulinė premjera įvyko Londone, Vest Ende, 2016 m. 
Knygoje pasakojamas Hario Poterio gyvenimas po 19 metų. Jis jau nebe mažas Hogvartso mokinukas, o suaugęs Magijos ministerijos darbuotojas, sutuoktinis, trijų vaikų tėvas. Visgi problemų ir įvairių rūpesčių yra netgi tuomet, kai Tamsos valdovas jau nebegyvas. Tik šįkart problemos žemiškesnės: sudėtingi santykiai su sūnumi Albu, kuris nėra patenkintas jį nuolat lydinčiu tėvo šleifu, sudėtingas darbas ir kiti iššūkiai.

Tai knyga, kuri sugrąžins Hario Poterio gerbėjus į nostalgišką praeitį ir leis dar kartą įsitikinti, kokia išties nuostabi yra J. K. Rowling kūryba. 

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti