Grybai ant stalo
- Metai 2014
- Puslapiai 192
- Leidykla Terra Publica
- ISBN 9786098090437
Knygos „Grybai ant stalo “ aprašymas
Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo" sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Ši knyga – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Rekomenduojame įsigyti
Jums taip pat gali patikti
Charles Duhigg
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Gian Luca Demarco
Turime sandėlyje
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje
Violeta Palčinskaitė
Rezervuoti ir atsiimti knygyne