Rūkymas. Geriausi mėsos žuvies daržovių ir kitų patiekalų receptai
- Metai 2022
- Viršelis Kietas
- Puslapiai 112
- ISBN 9783625191957
Knygos „Rūkymas. Geriausi mėsos žuvies daržovių ir kitų patiekalų receptai“ aprašymas
Geriausi šaltojo ir karštojo rūkymo receptai bei patarimai. Rūkymas yra ne tik vienas seniausių maisto konservavimo būdų, bet ir vienas skaniausių! Nesvarbu, kas rūkoma – žuvis, mėsa, vištiena, daržovės ar sūris – kiekvienas maisto produktas įgauna neprilygstamą aromatą.
Ši knyga bus smagi kelionė į žavingą rūkymo proceso ir gardžių rūkytų patiekalų pasaulį! 40 puikių receptų! Rūkykloje, kepsninėje ar kitur rūkytų patiekalų receptai – nuo šaltai rūkyto švelnaus kumpio, gardžios dešros ir rūkytos bulvių košės iki karštai rūkyto auksaspalvio upėtakio – taps tikru atradimu. Sužinok ir išbandyk!
Visa svarbiausia informacija apie šaltąjį bei karštąjį rūkymą, rūkymo įrangą ir priemones, sūdymą druska su priedais. Išsamus įvadas bei daugybė naudingų patarimų, padėsiančių tapti tikru rūkymo profesionalu.
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Jums taip pat gali patikti
Frank Abagnale ir Stan Redding
Turime sandėlyje
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje
Caitlin Doughty
Turime sandėlyje