Vaga.lt puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai.
Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Slapukų politika.
naujiena akcija -18%
Apie maistą – ligų priešą: nauja mokslo doktrina apie tai, kaip organizmas gali pasveikti pats

Apie maistą – ligų priešą: nauja mokslo doktrina apie tai, kaip organizmas gali pasveikti pats

Internetu:
17,38€
Knygyne:
20,45€

Apie

Valgykite taip, kad stiprintumėte savo sveikatą, – tą padaryti jums padės šis New York Times bestseleris, kuriame aprašomos maisto produktų savybės, padedančios organizmui išgyti nuo vėžio, senatvinės demencijos ir daugybės kitų ligų, kurių galima...
Leidykla: Liūtai ne avys
Autorius William W. Li

Informacija

  • Metai 2021
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 576
  • ISBN 9786098254723

Knygos „Apie maistą – ligų priešą: nauja mokslo doktrina apie tai, kaip organizmas gali pasveikti pats“ aprašymas

Valgykite taip, kad stiprintumėte savo sveikatą, – tą padaryti jums padės šis New York Times bestseleris, kuriame aprašomos maisto produktų savybės, padedančios organizmui išgyti nuo vėžio, senatvinės demencijos ir daugybės kitų ligų, kurių galima išvengti.  

Knygoje „Apie maistą – ligų priešą“ sužinosite, kaip parinkti tinkamą mitybos strategiją ir maisto produktų porcijas, kad maistas padidintų jūsų atsparumą ligoms ir sustiprintų sveikatą.

Mes nepaprastai nuvertinome organizmo galią pastiprinti sveikatą. Novatoriškų idėjų šalininkas, gydytojas ir mokslininkas dr. Williamas Li įkvepia skaitytojus, pateikdamas mokslinius faktus apie daugiau kaip 200 maisto produktų, įrodančius šių maisto produktų savybes sunaikinti vėžį, sumažinti riziką susirgti senatvine demencija ir įveikti galybę kitų ligų, kurių galima išvengti. „Apie maistą – ligų priešą“ nėra knyga apie tai, kokių maisto produktų reikia vengti – tai greičiau  gyvenimo pokyčius įkvepiantis vadovas, kuriame aprašomi šimtai gydomųjų savybių turinčių maisto produktų, naudingų organizmo apsaugos sistemoms, kuriuos reikėtų įtraukti į racioną, pavyzdžiui: 

alyvuogių aliejus;

cinamonas;

Jarlsberg, Camembert ir čederio sūriai;

jazminų arbata;

juodosios pupelės;

Ramiojo vandenyno austrės;

raudonasis vynas ir alus;

San Mazano veislės pomidorai;

slyvos;

su raugu kepta duona.

Knygoje pateikiamas planas parodo, kaip į bet kokią dietą ar sveikos mitybos planą įtraukti jau mėgstamus maisto produktus, padėsiančius sužadinti organizmo apsaugos sistemų – angiogenezės, regeneracijos, mikrobiomo, DNR apsaugos ir imuniteto – veiklą, nes tik darniai veikdamos šios apsaugos sistemos padės organizmui kovoti su vėžiu, diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, neurodegeneracinėmis autoimuninėmis ligomis bei kitais varginančiais susirgimais. 

Knyga „Apie maistą – ligų priešą“ – labai informatyvi ir praktiška. Autorius supažindina skaitytojus su organizmo pasveikimo ir ligų prevencijos mokslo idėjomis, su strategija, kaip vartoti maisto produktus, kad jie padėtų gerinti sveikatos būklę, ir parodo visiškai kitokią – neįprastą ir naują geros savijautos bei ligų prevencijos mokslo pusę. 

Rašyti komentarą

    Prastai   Gerai