Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food
- Metai 2019
- Viršelis Kietas
- Puslapiai 204
- Leidykla Terra Publica
- ISBN 9786094731372
Knygos „Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food“ aprašymas
„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai" – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Apie reikšmingiausias lietuvių švenčių tradicijas, sambūrius, papročius, valgius knygoje pasakoja baltų kosmologijos ir kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka.
Ar žinote, kas iš tikrųjų yra mūsų tradiciniai kūčiukai, ką ir kiek kartų per dieną lietuviai valgydavo per Užgavėnes, kada surengtas pirmasis Kaziuko turgus ir kuo jis ypatingas? Šioje knygoje – ne tik tai, bet ir kupoliavimo, derliaus nuėmimo, lietuvių vestuvių bei krikštynų papročiai. Sužinosite, kuo įsimintinos lietuviškos Kalėdos, kaip buvo švenčiamos Vėlinės, kokių papročių laikytasi per adventą ir, be abejo, ką lietuviai patiekdavo ant stalo.
Rasite ir 80 tradicinių lietuviškų valgių receptų: nuo šaltibarščių, cepelinų iki varškės sūrio ar šakočio.
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Rekomenduojame įsigyti
Daiva Dmuchovska, Vytautas Kandrotas
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Pranė Dundulienė
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Jums taip pat gali patikti
Meik Wiking
Turime sandėlyje
Jeff Kinney
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Madeline Puckette, Justin Hammack
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
G.Gutfeld
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Charles Spence
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje