Svetimas

Svetimas

23,40€
28,20€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Alma littera
Autorius Stephen King
Informacija
  • Metai 2020
  • Puslapiai 504
  • ISBN 9786090141823

Knygos „Svetimas“ aprašymas

"Flint Sičio miesto parke buvo aptiktas žiauriai sužaloto ir išniekinto vienuolikmečio berniuko kūnas. Policijos surinkta informacija rodo, kad nusikaltimą įvykdė Teris Meitlandas – vaikų beisbolo komandos treneris ir literatūros mokytojas. Policininkai suėmė Terį stadione per beisbolo rungtynes, stebint šimtams žmonių. Jo žmonos ir dviejų dukterų akivaizdoje.

Bylą tiriantis detektyvas Ralfas Andersonas įsitikinęs, kad tai buvo teisingas sprendimas. Juk nusikaltimo vietoje aptikta daugybė Terio Meitlando pirštų atspaudų, tą dieną netoli parko jį matė ir atpažino keli liudytojai. Tačiau yra viena problema. Teris Meitlandas negalėjo nužudyti berniuko. Nusikaltimo dieną jis su keliais mokytojais buvo išvykęs į kitą miestą ir dalyvavo susitikime su žymiu detektyvų rašytoju Harlanu Kobenu. Jo alibi patvirtina ne tik kartu buvę kolegos, bet ir vaizdo kamerų įrašai bei palikti pirštų atspaudai. Vis dėlto, jei Teris nekaltas, kas gi tikrasis žudikas? 

Neprilygstamas siaubo romanų kūrėjas Stephenas Kingas paprastą detektyvą paverčia įtampos, baimės ir mistikos kupina istorija. Žvėriškas nusikaltimas, racionaliai logikai nepaklūstantys faktai, aklo pykčio ir neapykantos paskatintas smurtas, sulaužyti žmonių likimai... Žingsnis po žingsnio Kingas veda skaitytoją painiu labirintu, kurio pabaigoje tūno neįsivaizduojamas, žmogaus prigimčiai svetimas blogis.

„Absoliučiai užvaldanti ir šokiruojančiai tamsi istorija – tobula dovana visiems Kingo gerbėjams, kurių yra milijonai.“ Booklist"


Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti