Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą

3,00€
*Kaina su nuolaidos kodu - KRENTA
Nuolaidos nesumuojamos
-85% su kodu: KRENTA
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Leidykla VAGA
Informacija
  • Metai 2020
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 448
  • ISBN 9785415026012

Knygos „Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą“ aprašymas

Eksperimentinės psichologijos profesorius Charlesas Spence, vadovaujantis Oksfordo universiteto „Krosmodalinių tyrimų laboratorijai“, tiria, kaip žmonių smegenys apdoroja ir integruoja skirtingų juslių teikiamą informaciją. Autorius multisensorinio dizaino, pakuočių ir ženklodaros klausimais yra konsultavęs kompanijas, tarp kurių yra Unilever, PepsiCo, Diageo, Nestlé ir Twinings; drauge su garsiausiais pasaulio šefais, miksologais ir baristomis yra atlikęs daugybę tyrimų. Jo tekstai publikuojami The Guardian, The Financial Times, The New Yorker, The Economist, The New Scientist ir kituose žymiuose leidiniuose.
Knygoje „Gastrofizika“ išsiaiškinsite elementus, kurie veikia skonio suvokimą, maisto pasirinkimo priežastis, kas buvo ragauta, įsimintina arba pamiršta. Autorius, profesorius C. Spence leidinyje nagrinėja žmogaus pojūčius, jų sąveikas, pasakoja įvairius niuansus – nuo lėkštės ar taurės spalvos iki stalo įrankių dizaino, nuo aplinkos kvapų ar slėgio iki foninės muzikos – poveikį multisensorinėms valgymo patirtims.
Skaitytojai sužinos daug naudingos informacijos, neįtikėtinų sumanymų, kaip paįvairinti savo maisto racioną. Autorius atskleis slaptus, bet prieinamus ingredientus (ne tik valgomus!), kurie sukurs įsimintinas, sveikesnes patirtis.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti