naujiena
Neluošinkime organizmo actu ir citrinine rūgštele - rauginkime

Neluošinkime organizmo actu ir citrinine rūgštele - rauginkime

Internetu:
3,36€
Knygyne:
3,95€

Apie

Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), b...

Informacija

  • Metai 2020
  • Viršelis Minkštas
  • Puslapiai 56
  • ISBN 9789934583278

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Knygos „Neluošinkime organizmo actu ir citrinine rūgštele - rauginkime“ aprašymas

Neluošinkime organizmo actu ir citrinine rūgštele - rauginkime

Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), bijo valgyti viską, kas natūraliai rūgštu. Tai didžiulė klaida.


Visiškai priešingai. Acidozę likviduoja ne tik baziniai augalai, arbatos, „Salveo" milteliai, laukinių augalų sultys, bet nurūgština ir bazinės daržovės - ridikai, sėtiniai, ropės, petražolių ir salierų šaknys, porai ir krienai, o taip pat organinės rūgštys reaguoja su neorganinėmis ir kompensuoja padarytą žalą.


Taip pat ir imuninis aparatas, kurio centras - kasa, labai nori organinių rūgščių. Tai yra mūsų uogos, rūgštynės, rabarbarai ir kiškio kopūstai, bet to per mažai. Maistui reikia vartoti raugintus -beržų sulą, raugintus grybus, kopūstus, agurkus, ankštinius augalus, burokėlius, rūgpienį, grietinę, pasukas, išrūgas, avižų kisielių, skabputrę ir kt.


Kaip visatai paruošti, apie tai skaitykite šioje knygoje.

Rašyti komentarą

    Prastai   Gerai