Blynai ir lietiniai
- Metai 2010
- Puslapiai 160
- Leidykla Obuolys
- ISBN 9786098030075
Knygos „Blynai ir lietiniai “ aprašymas
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi. Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldžių, sūrių, sočių ar tiesiog įmantrių!
Svarbu ir tai, kaip blynelius apkepsite: susuktus pačirškinsite keptuvėje ar paskrudinsite orkaitėje su padažu arba sūriu. Apie visa tai - įvairių šalių blynų receptus, įdarus bei pagardus blynams, kepimo gudrybes - ir pasakojame šioje knygoje.
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Rekomenduojame įsigyti
Jums taip pat gali patikti
Madeline Puckette, Justin Hammack
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje