Ypatingų vaikų namai

Ypatingų vaikų namai

16,66€
19,60€
Kainos el. parduotuvėje vaga.lt ir fiziniuose knygynuose VAGA gali skirtis
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Alma littera
Autorius Ransom Riggs
Informacija
  • Metai 2023
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 408
  • ISBN 9786090153994

Knygos „Ypatingų vaikų namai“ aprašymas

Šešiolikmetis Džeikobas Portmanas įsitikinęs, kad jo gyvenimas yra ir bus niekuo neypatingas. Vaikystėje jis žavėjosi savo seneliu. Jo nuotykių kupinu gyvenimu. Stulbinančiais pasakojimais apie pabaisas ir ypatingus vaikus. Tačiau Džeikobas užaugo. Dabar senelio istorijos jam atrodo tik pramanai, kuriais net gėdijasi tikėjęs. O keistos senos nuotraukos – tik klastotės. 

Bet vieną dieną viskas pasikeitė. Paskutiniai senelio žodžiai. Miške šmėkštelėjusi pamėklė. Mįslingas senelio paliktas laiškas. Keistenybių per daug, kad galėtum numoti ranka. Ir Džeikobas išsiruošia į kelionę. Į mažytę salelę šalia Velso krantų. Anksčiau ten veikė panelės Peregrinės ypatingų vaikų namai. Ten ir užaugo jo senelis. Jei Džeikobui kur nors lemta atskleisti senelio paslaptis, tai tik ten...

„Kupinas įtampos, jaudinantis, nepaprastai intriguojantis romanas. Stulbinančių nuotraukų ir teksto derinys padeda sukurti išties nepamirštamą istoriją." - Johnas Greenas, knygos „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ autorius.

Skaitytojai, ieškantys naujojo Hario Poterio, neabejotinai norėtų apsilankyti panelės Peregrinės ypatingų vaikų namuose.

Ransomas Riggsas (g. 1979 m. vasario 3 d.) - amerikiečių rašytojas ir režisierius, geriausiai žinomas dėl knygos „Ypatingų vaikų namai". R. Riggsas buvo surinkęs įdomių liaudies nuotraukų ir kreipėsi į savo leidyklą „Quirk Books", kad kai kurias iš jų panaudotų knygoje. Redaktoriui pasiūlius, R. Riggsas nuotraukas panaudojo kaip gidą, pagal kurį parengė pasakojimą. Taip atsirado knyga „Ypatingų vaikų namai", kuri pateko į „The New York Times" bestselerių sąrašą ir buvo ekranizuota 2016 m. to paties pavadinimo filme.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti