Indų virtuvė pradedantiesiems. Geriausi receptai ir ruošimo pagrindai.
- Metai 2022
- Viršelis Kietas
- Puslapiai 112
- ISBN 9783625192022
Knygos „Indų virtuvė pradedantiesiems. Geriausi receptai ir ruošimo pagrindai.“ aprašymas
Mes mėgstame indišką maistą! Traškios ankštinės ir kitos daržovės, kartais su žuvimi arba mėsa, kartais vegetariškai, visada švelniai patroškintos ir pagardintos daugybe prieskonių – štai kas indų virtuvę daro tokią nepakartojamą.
Troškiniai „Tikka“, kariai ir ryžių patiekalai, kormos ir birjaniai, šviežutėlės duonelės ir paprasti čatniai paruošiami lengvai ir greitai. Įsileisk į namus Indijos virtuvės magiją ir mėgaukis daugiau kaip 50 autentiškų patiekalų: vištiena „Tikka Masala“, pakoromis, vindalu, sriuba „Mulligatawny“ ir daugeliu kitų.
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Jums taip pat gali patikti
Heather Dune Macadam
Rezervuoti ir atsiimti knygyne
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje
Frank Abagnale ir Stan Redding
Turime sandėlyje