Konservavimas. Lengvai ir paprastai
- Metai 2016
- Puslapiai 240
- Leidykla Terra Publica
- ISBN 9786094730092
Knygos „Konservavimas. Lengvai ir paprastai “ aprašymas
Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų! Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Rekomenduojame įsigyti
Jums taip pat gali patikti
A. Brahm
Turime sandėlyje
Jolita Bernotienė, Onutė Grigaitė
Turime sandėlyje
G.Gutfeld
Rezervuoti ir atsiimti knygyne