elakcija -40%
Mano Paryžiaus virtuvė

Mano Paryžiaus virtuvė

Internetu:
13,79€
Sena kaina:
22,99€
Sutaupote:
9,20€

Apie

Praėjo dešimt metų nuo tos dienos, kai Davidas Lebovitzas, susipakavęs vertingiausias savo kulinarines knygas, gerokai aptrintą ketaus troškintuvą ir nešiojamąjį kompiuterį, persikraustė gyventi į Paryžių. Maisto kultūra Pranc...
Leidykla: Leidykla VAGA

Informacija

  • Metai 2015
  • Viršelis Kietas
  • Puslapiai 360
  • Leidykla Leidykla VAGA
  • ISBN 978541502403

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Knygos „Mano Paryžiaus virtuvė “ aprašymas

Mano Paryžiaus virtuvė

Praėjo dešimt metų nuo tos dienos, kai Davidas Lebovitzas, susipakavęs vertingiausias savo kulinarines knygas, gerokai aptrintą ketaus troškintuvą ir nešiojamąjį kompiuterį, persikraustė gyventi į Paryžių. Maisto kultūra Prancūzijoje tuo metu išgyveno virsmą: restoranų šefai ir virėjai mėgėjai – ypač Paryžiuje – ėmėsi taikyti naujas pasaulio maisto gamybos technologijas ir naudoti skirtingų šalių produktus tradiciniams prancūziškiems patiekalams kurti.

Knygoje „Mano Paryžiaus virtuvė“ Davidas klasikai įkvepia modernumo: supažindina su ne tokiais žinomais maisto produktais ar jų deriniais, pateikia 100 saldžių ir nesaldžių patiekalų receptų, kurie atspindi šiuolaikinių paryžiečių valgymo įpročius ir kultūrą. Čia jūs rasite prancūziškos svogūnų sriubos, baltųjų pupelių, dešrelių ir antienos troškinio, gaidį raudonojo vyno padaže, kiaulienos šonkauliukų su karamele, ėriuko blauzdelių tadžino, keptų žiedinių kopūstų su duka, sūdytų menkių gruzdučių su totorišku padažu, kvietinių kruopų salotų su trūkažolėmis, šakninėmis daržovėmis ir granatų sėklomis receptus. Žinoma, rasite ir desertų receptų: šilto šokoladinio pyrago su sūdytos karamelės užpilu, lauro lapų kekso su apelsinų glajumi, prancūziško sūrio pyrago... Sąrašą tenka stabdyti vos įsibėgėjus. Davidas su jam būdingu išskirtiniu sąmoju pasakoja įvairiausias istorijas, pažeria šūsnį spalvingų miesto ir virtuvės nuotraukų, atvirauja apie keistenybes, sunkumus, grožį ir džiaugsmus, kurie kunkuliuoja pasaulio kulinarijos sostinėje.

Rašyti komentarą

    Prastai   Gerai