Trys ministrai, dvi kelionės

8,30€
*Kaina VAGA lojalumo programos nariams
10,00€
Atsiėmimas knygynuose VAGA Tikrinti likutį fizinėse parduotuvėse
Leidykla: Mini pasaulis
Informacija
  • Metai 2017
  • Puslapiai 160
  • Leidykla Mini pasaulis
  • ISBN 99786099577630

Knygos „Trys ministrai, dvi kelionės“ aprašymas

Tikromis istorijomis paremtas pasakojimas apie linksmus lietuvių muzikanto nuotykius lankantis Lietuvos karių misijose Irake ir Afganistane. Romanas kupinas ironijos ir satyros. Per kandaus humoro prizmę nagrinėjamas begalinis žmonijos noras susinaikinti.

***

APIE AUTORIŲ:

Aleksandras Makejevas (g. 1976 m. liepos 13 d. Trakuose) – Lietuvos pop roko atlikėjas, suvaidinęs lietuviškame seriale „Nekviesta meilė“, taip pat vaidinęs Trakų karališkajame rūmų teatre, rašytojas.

Diskografija:
2001 m. „Išėjęs“
2002 m. „Lovesongs“
2003 m. „Tėvelis“
2004 m. „Tyliai Saldžiai“
2005 m. „Europos Vidury“
2006 m. „Aš Tavo“
2007 m. „Ilgas gyvenimas“
2008 m. „Apie Meilę,Degtinę Ir Lietuvą“
2014 m. „Kur meilė ir gėris“
2017 m. "Vienas, kitas, trečias"

Bibliografija:
2017 m. "Švediškas gimtadienis"
2017 m. "Trys ministrai, dvi kelionės"
2018 m. "Terminatorius"

- Nuo 1990 A. Makejevui teko groti ir dainuoti įvairiose pogrindžio pank – roko grupėse.
- 2000 m. dalyvavo konkurse „Laiptai“, kur susipažino su prodiuseriu Justu Mamontovu ir jo padedamas 2001 m. išleido debiutinį solinį albumą „Išėjęs“.
- Įrašant ketvirtąjį albumą „Tyliai saldžiai“ 10 dainų įrašė su Igoriu Kofu (grupės „Lemon Joy“ vokalistu), kuris buvo studijos prodiuseris.
- 2004 m. išleisto albumo „Tyliai saldžiai“ daina „Dar tūkstantį kartų“ pasirinkta pagrindine muzikine tema populiariam lietuviškam serialui „Nekviesta meilė“. Kartu su Inga Jankauskaitė įrašė šiame seriale skambančią dainą „Vienas kitą surasti“.

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti