Kaip konservuoti be cukraus, acto, druskos ir net be kaitinimo?

Informacija
  • Metai 2020
  • Viršelis Minkštas
  • Puslapiai 48
  • ISBN 9789934583247

Knygos „Kaip konservuoti be cukraus, acto, druskos ir net be kaitinimo?“ aprašymas

Knygos autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui. Koks yra Jūsų žiemos atsargų ruošimo tikslas? Jeigu tik išrikiuoti stiklainių eiles su išsaugotais vaisiais, kas begali būti paprasčiau? Taip konservuodami užpilame viską formalinu ir džiaugiamės. Ilgai, amžinai džiaugiamės... Na ir kas, kad nevalgoma? Bet juk turime...

Jūs sakysite juokinga ir kvaila... Tačiau druska, cukrus, actas ir yra tas "formalinas", tai sulėtinto veikimo bomba...

Pagrindinis konservavimo tikslas, kodėl tai daroma, turėtų būti- dėl puikios sveikatos. Tam, kad iš tiesų išsaugotume vertingas vasaros ir rudens dovanas - daržoves, vaisius, uogas, žalumynus, pasinaudotume jomis ir mes, ir mūsų artimieji, kad pasinaudotume jose esančiomis geriausiomis savybėmis.

Knygelė adresuota tam, kuris ieško naujų žinių, kuris pasiruošęs veikti dėl savo šeimos gerovės, nori gyventi sveikai bei harmoningai.


Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Rašyti komentarą

Norėdami rašyti komentarą turite prisijungti arba užsiregistruoti