Terminatorius

Terminatorius

Internetu:
8,50€
Knygyne:
10,00€

Apie

Autobiografinis romanas su siurrealizmo elementais nukels skaitytoją į paskutinį XX amžiaus dešimtmetį. Autorius pasakoja apie savo gyvenimą nuo paauglystės iki oficialios muzikinės karjeros pradžios. Tai savotiška išp...
Leidykla: Mini pasaulis

Informacija

  • Metai 2018
  • Puslapiai 395
  • Leidykla Mini pasaulis
  • ISBN 978609957768

Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:

Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.

Knygos „Terminatorius“ aprašymas

Terminatorius


Autobiografinis romanas su siurrealizmo elementais nukels skaitytoją į paskutinį XX amžiaus dešimtmetį. Autorius pasakoja apie savo gyvenimą nuo paauglystės iki oficialios muzikinės karjeros pradžios. Tai savotiška išpažintis, kupina linksmų, liūdnų, o kartais ir beprotiškų nuotykių. Aleksandras Makejevas (g. 1976 m. liepos 13 d. Trakuose) – Lietuvos pop roko atlikėjas, suvaidinęs lietuviškame seriale „Nekviesta meilė“, taip pat vaidinęs Trakų karališkajame rūmų teatre, rašytojas.

Diskografija:
2001 m. „Išėjęs“
2002 m. „Lovesongs“
2003 m. „Tėvelis“
2004 m. „Tyliai Saldžiai“
2005 m. „Europos Vidury“
2006 m. „Aš Tavo“
2007 m. „Ilgas gyvenimas“
2008 m. „Apie Meilę,Degtinę Ir Lietuvą“
2014 m. „Kur meilė ir gėris“
2017 m. "Vienas, kitas, trečias"

Bibliografija:
2017 m. "Švediškas gimtadienis"
2017 m. "Trys ministrai, dvi kelionės"
2018 m. "Terminatorius"

- Nuo 1990 A. Makejevui teko groti ir dainuoti įvairiose pogrindžio pank – roko grupėse.
- 2000 m. dalyvavo konkurse „Laiptai“, kur susipažino su prodiuseriu Justu Mamontovu ir jo padedamas 2001 m. išleido debiutinį solinį albumą „Išėjęs“.
- Įrašant ketvirtąjį albumą „Tyliai saldžiai“ 10 dainų įrašė su Igoriu Kofu (grupės „Lemon Joy“ vokalistu), kuris buvo studijos prodiuseris.
- 2004 m. išleisto albumo „Tyliai saldžiai“ daina „Dar tūkstantį kartų“ pasirinkta pagrindine muzikine tema populiariam lietuviškam serialui „Nekviesta meilė“. Kartu su Inga Jankauskaitė įrašė šiame seriale skambančią dainą „Vienas kitą surasti“.

Rašyti komentarą

    Prastai   Gerai